Νέο τραγούδι: Γιωργής Τσουρής – «Το Παγάκι»

Ο συγγραφέας, τραγουδοποιός και ηθοποιός Γιωργής Τσουρής, μετά από τρεις προσωπικούς δίσκους («Καμένα Τοστ Και Καλημέρες», «Ένας Δράκος Στη Βεράντα», «Εξ’ Αποστάσεως LIVE»), επιστρέφει στη δισκογραφία, μ’ ένα λαϊκό ερωτικό τραγούδι, γεμάτο τρυφερότητα και δυναμισμό.

«Το Παγάκι» γράφτηκε σε συνεργασία με τον πατέρα του, επίσης ηθοποιό και στιχουργό, Ανδρέα Τσουρή και εγκαινιάζει μια σειρά έντεχνων λαϊκών τραγουδιών τα οποία θα βγουν στον αέρα μέσα στους επόμενους μήνες.

Την ενορχήστρωση υπογράφει ο πολυοργανίστας μαέστρος Γιάννης Δίσκος, και το κομμάτι «ντύνει» μουσικά η σπουδαία μπάντα της εκπομπής «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ.

Το τραγούδι, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, ακούστηκε για πρώτη φορά στην τηλεοπτική σειρά «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο», τον περασμένο Δεκέμβριο και αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή από το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε το lyric video:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Θοδωρής Βουτσικάκης – «Τυχερό Αστέρι»

Η ξεχωριστή διασκευή του Θοδωρή Βουτσικάκη στο διαχρονικό πλέον «Τυχερό Αστέρι» του Κωνσταντίνου Βήτα, επανακυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες απο την Panik Oxygen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.