Νέο τραγούδι: Βασίλης Οικονόμου – «Τα Χαιρετίσματά Μου»

Ο Βασίλης Οικονόμου, συνεχίζει τα ξεχωριστά δισκογραφικά του βήματα, με το νέο τραγούδι και music video «Τα Χαιρετίσματά Μου», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Στο νέο του single ο Βασίλης Οικονόμου παρουσιάζει ένα up-tempo και «φρέσκο» λαϊκό τραγούδι. Τη μουσική έγραψε ο Γιώργος Κακοσαίος και τους στίχους ο Νίκος Σαρρής, ενώ την ενορχήστρωση και την παραγωγή υπογράφει ο Χρήστος Σαντικάι.

Το τραγούδι «Τα Χαιρετίσματά Μου» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό και ανατρεπτικό video που σκηνοθέτησαν οι Dj Airth και Spiros Kapsilis. Στο video, ο πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, έχοντας ως συμπρωταγωνίστρια την personal trainer Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, που ξεχώρισε από τη συμμετοχή της στο «Survivor», μας μεταφέρουν μία ερωτική ιστορία που δεν είχε happy end αλλά… ανατρεπτικό φινάλε.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Μπάμπης Στόκας: η ξεχωριστή προακρόαση του νέου του album

Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, ο Μπάμπης Στόκας παρουσίασε σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και των ραδιοφώνων τη νέα του δισκογραφική δουλειά, «Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά», που θα κυκλοφορήσει, από την Panik Oxygen, σε λίγες ημέρες.