Νέο τραγούδι: Άγγελος Τσίγας & Κατερίνα Παράσχου – «Αν Είναι Έτσι Η Αγάπη»

Με το «Αν Είναι Έτσι Η Αγάπη» σε ντουέτο από τον Άγγελο Τσίγα και την Κατερίνα Παράσχου, δύο από τους πιο ταλαντούχους και με εξαιρετικές φωνές καλλιτέχνες της νεάς γενιάς, συνεχίζονται τα επιτυχημένα singles από την εμβληματική συλλογή για τα 20 χρόνια της Ελεάνας Βραχάλη στη δισκογραφία, «Παιδί Δικό Σου».

Με τις ιδιαίτερες χροιές τους, που δημιουργούν ένα αριστοτεχνικό ντουέτο, ο Άγγελος Τσίγας και η Κατερίνα Παράσχου γοητεύουν με μία από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες που έχει γράψει η σπουδαία στιχουργός. Τη μουσική του τραγουδιού, που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2010, έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που ήταν και ο πρώτος ερμηνευτής του.

Το «Αν Είναι Έτσι Η Αγάπη», που κυκλοφορεί από την Panik Records, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μιχελόπουλος.

Από το album «Παιδί Δικό Σου» έχουν επίσης αποκαλυφθεί τα «Αυτά Που Θα ‘Λεγα Σε Σένα» με ερμηνεύτρια την Γλυκερία«Κλειδαριές» με ερμηνεύτρια την Ελευθερία Αρβανιτάκη«Θάλασσα» με ερμηνεύτρια την Γιώτα Νέγκα«Ανατροπή» με ερμηνεύτρια την Πέγκυ Ζήνα«Ο Βυθός Σου» με ερμηνεύτρια την Δήμητρα Γαλάνη«Πάρτα Όλα Δικά Σου» με ερμηνευτή τον Γιώργο Μαζωνάκη, «Εγώ Για Δύο» με ερμηνευτή τον Χρήστο Μάστορα«Να Είσαι Εκεί» με ερμηνεύτρια την Μελίνα Ασλανίδου και «Καπνός» με ερμηνευτή τον Μπάμπη Στόκα.
Όλα τα singles κατέκτησαν τις καρδιές και τις προτιμήσεις του κόσμου, έγιναν trend στο YouTube με εκατομμύρια views και ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Μπάμπης Στόκας: η ξεχωριστή προακρόαση του νέου του album

Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, ο Μπάμπης Στόκας παρουσίασε σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και των ραδιοφώνων τη νέα του δισκογραφική δουλειά, «Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά», που θα κυκλοφορήσει, από την Panik Oxygen, σε λίγες ημέρες.