Νέο άλμπουμ: Lil Koni – «Antistress»

Ο Lil Koni,  ένας από τους πιο ξεχωριστούς artists στο ελληνικό rap movement, παρουσιάζει το πρώτο ολοκληρωμένο album του, με τίτλο «Antistress» και μας βάζει στον μουσικό του κόσμο!

Έχοντας καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις από τα πρώτα του singles, ο Lil Koni «συστήνεται» τώρα και μέσα από ένα album, με «φρέσκο» και πρωτοποριακό ήχο, που δείχνει τη μουσική ταυτότητα που έχει ο ίδιος ως καλλιτέχνης.

Το «Antistress», που κυκλοφορεί από την Panik Records στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, περιλαμβάνει 11 tracks, 4 εκ των οποίων είναι σε συνεργασία με άλλους ταλαντούχους καλλιτέχνες, τους Dirty Harry, Strat, Khay Be και ItsOnlySkillz.

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του album, αποκαλύπτεται και το πρώτο video clip: πρόκειται για το τραγούδι «Barbie», στο οποίο ο Lil Koni ενώνει τις δυνάμεις του με τον Dirty Harry. Τα γυρίσματα του video έγιναν σε Ελλάδα και Αμερική και το αποτέλεσμα συναρπάζει!

Δείτε το video του «Barbie»:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Τάκης Ζαχαράτος – «Ζάντα»

Ο Τάκης Ζαχαράτος μας κάνει… «Ζάντα» με το νέο του τραγούδι, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum.