enel

Θοδωρής Φέρρης και Josephine στο «Posidonio Music Hall»!

Ο Θοδωρής Φέρρης και η Josephine ενώνουν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις στο πλήρως ανανεωμένο και ανακαινισμένο «Posidonio» και δεσμεύονται να χαρίσουν την απόλυση live εμπειρία διασκέδασης σε έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών!

Ο Θοδωρής Φέρρης, ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, ετοιμάζεται να βάλει για ακόμα μία φορά τη «σφραγίδα» του στις καλοκαιρινές νύχτες της Αθήνας και να μας χαρίσει συναρπαστικές μουσικές στιγμές με ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα και επιτυχίες.
Η Josephine, μία από τις πλέον περιζήτητες performers της ελληνικής δισκογραφίας, έρχεται για να μας συνεπάρει στον δικό της ρυθμό τόσο με τις μοναδικές της ερμηνείες όσο και με την «εκρηκτική» της παρουσία επί σκηνής.
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι ταλαντούχοι Χρήστος Τσιλόπουλος, Foxy LeeΧριστίνα Καλοτίνη και Δημήτρης Θεοδοσιάδης.
Special Live Show: STEVE ONEMANSHOW

Από την Παρασκευή 26 Μαΐου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Posidonio», το απόλυτο place to be του φετινού καλοκαιριού!

Info
«Posidonio» – λεωφόρος Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλέφωνο κρατήσεων για Ελλάδα: 211-8508005 για Κύπρο: 22008326

Δείτε επίσης

Πέγκυ Ζήνα: «φωτιά» οι εμφανίσεις της στο «Mezzo Athens Party Stage»

«Φωτιά» στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας βάζει η Πέγκυ Ζήνα με τις εμφανίσεις της στο «Mezzo Athens Party Stage». Μαζί της ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.